-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Alexandru Cozer despre dosarul fabricat lui Petic: Că ar fi făcut-o de capul lor angajații Direcției 5, reținuți, este o gogoriță

Must read

Comentarii recente

Jurnalistul Alexandru Cozer, realizator el emisiunii Secretele puterii, de la Jurnal.tv, spune că după apariția în presă a înregistrărilor SIS cu felul în care i-a fost înscenat violul lui Gheorghe Petic, apar mai multe semne de întrebare:

„În primul rând, cine a comandat această operațiune mârșavă, prin care i-a fost distrusă viața unui om? Că ar fi făcut-o de capul lor angajații Direcției 5, reținuți, este o gogoriță.”

Jurnalistul amintește că în acea perioadă „Petic îl ataca cel mai mult pe Jizdan, pe care-l acuza că ar coordona schemele de contrabandă.” La rândul său, spune Cozer, „Jizdan a avut nenumărate apariții TV în care garanta cu funcția și imaginea sa că dosarul nu a fost fabricat, că probele sunt concludente, etc”.

Alexandru Cozer mai menționează că „în același timp, se cunoaște foarte bine că Direcția 5 nu mișca un pas fără Cavcacliuc” și spune că e „interesant este de unde au apărut aceste înregistrări care demonstrează înscenarea, prezentate de SIS”:

„Ele sunt făcute exact acum 3 ani. Dacă au fost făcute de către SIS, întrebarea e de ce această instituție nu a intervenit în toată această perioadă? Așteptăm răspunsuri și să se facă dreptate în privința adevăraților vinovați. E mult prea grav ce s-a întâmplat, iar dovezile sunt mult prea evidente.”

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri