0.2 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Alexandr Nesterovschi, candidatul BCS pentru primăria Bălți, s-a lansat în campania electorală cu depunere de flori, marș și miting

Must read

Comentarii recente

Facțiunea parlamentară a Blocului Comuniştilor și Socialiştilor și consilieri ai PSRM în Consiliului Municipal Chișinău, împreună cu fostul șef de stat, Igor Dodon, au participat astăzi la Bălți la un marș și un miting de susținere a candidatului la funcția de primar, Alexandr Nesterovschi, la alegerile locale anticipate din municipiu.

„În cadrul discuțiilor cu locuitorii, am subliniat importanța luptei împotriva guvernării iresponsabile și antipopulare, iar în acest sens, victoria candidatului nostru la Bălți va avea o importanță decisivă. Împreună vom învinge”, a declarat liderul PSRM.

Candidatului la funcția de primar al municipiului Bălți din partea BCS s-a înregistrat la consiliul electoral de circumscripție Bălți, pentru participare la alegerile din 21 noiembrie 2021. Apoi a avut loc depunerea de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare din Bălți, un marș și un miting în susținerea candidatului BCS, Alexandru Nesterovschi.

Amintim că scrutinul va avea loc pe 21 noiembrie.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri