7.2 C
Chișinău
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

Alegeri Bălți// „Partidul Nostru” și-a retras susținerea pentru candidatura lui Nicolai Grigorișin

Must read

Comentarii recente

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, afirmă că a rupt relația cu viceprimarul de la Bălți, Nicolai Grigorișin, care recent a anunțat că va candida la alegerile locale. În opinia sa, ultimul are șanse să ocupe fotoliul de primar, doar dacă nu va fi înaintat un candidat din partea Partidului Nostru.

Declarațiile au fost făcute aseară la Ora Expertizei de la Jurnal TV, scrie unimedia.info.

„Cînd mi-am dat demisia, am zis că nici eu și nici Grigorișin de la partid nu vom candida. Grigorișin și lui și echipei în mulțumesc, dar au apărut niște momente care nu-mi mai permit ca el să fie membrul echipei și acei consilieri care îl susțin pe el ei au dreptul să rămînă independenți ori să meargă la alt partid. Noi am rupt relațiile, am avut o discuție tensionată mai puțin tensionată, am spus că eu tot timpul dacă am suspiciuni care la un moment dat devin lucruri probate.. I-am spus că poate să facă ce vrea, dar să fie clar că el nu are sprijinul partidului nostru. Este o decizie a lui, el visează de cînd el să fie primar ca să nu lase orașul nu știu cui, știu pentru ce candidează, el nu poate să aibă nici suportul echipei și nici al meu personal. Nu știu ce face el”, a declarat Usatîi.

Acesta a mai declarat că Grigorișin are cele mai multe șanse să cîștige alegerile de la Bălți, însă doar dacă nu va fi înaintat un candidat de la Partidul Nostru.

„Necătînd că el nu are susținerea partidului și a mea dacă nu vor fi alți candidați, el oricum cîștigă, deoarece noi am făcut prea multe. Trebuie să mă gîndesc la candidați. I-am zic și lui – Colea, trebuie să fii gata, pentru că dacă va fi candidat din partea partidului o să iai atît cît și cei de la oameni buni și răi ș.a”, a adăugat acesta.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri