8.6 C
Chișinău
joi, 2 decembrie, 2021

Aleea Grigore Vieru „acoperită” de un covor despre care primarul Ion Ceban spune că e „moldovenesc”

Must read

Comentarii recente

Un covor moldovenesc va fi „așternut” pe aleea Grigore Vieru, din capitală, aflată în prezent în reparații. Primarul capitalei, Ion Ceban, a publicat imagini cu tronsonul dintre strada pietonală Eugen Doga – str. Ierusalim.

„Un covor moldovenesc pe aleea Grigore Vieru. Așa va arăta Aleea pe tronsonul dintre strada pietonală Eugen Doga – str. Ierusalim.

Aceasta este a treia etapă de reabilitare a obiectivului, pe care o realizăm împreună cu Agenția Turcească de Colaborare și Coordonare (TIKA). Între timp se lucrează pe porţiunea aleii din str. Albişoara până la str. Ierusalim. Acolo unde au fost finalizate lucrările de pavare, se amenajează spaţiul verde”, a scris primarul pe Facebook.

Edilul menționează și că se lucrează la reabilitarea și amenajarea teritoriului adiacent Monumentului, iar la final, de-a lungul întregii alei va fi instalat mobilier urban.
Până acum, pe perimetrul întregii alei a fost instalat sistem de irigare, instalat iluminatul şi camere de supraveghere. La fel, a fost reabilitat şi vopsit gardul pe ambele sensuri de drum.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Pe bulevardul Grigore Vieru încă mai stă monumentului dedicat tinerilor comuniști! O mare rușine națională acest simbol care ne-a adus doar tragedii și necazuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri