24.4 C
Chișinău
luni, 27 iunie, 2022

Agricultorii anunță proteste cu tehnica agricolă în mai multe raioane

Must read

Comentarii recente

Mâine, 21 iunie, agricultorii din cadrul Asociației Forța Fermierilor (AFF) vor scoate tehnica agricolă în stradă, ca formă de protest față de guvernare, pentru faptul că nu au satisfăcut cerințelor cerute anterior Guvernului și Parlamentului.

Potrivit politicianului, Alexandr Slusari, protestul va începe la ora 10:00 și va fi „o formă de avertizare, cu scoaterea tehnicii pe mai multe trasei din raioanele din țară”.

„În situația lipsei de dialog cu conducerea țării privind revendicările noastre, Asociația Forța Fermierilor anunță pentru mâine, 21 iunie, la orele 10:00 un protest de avertizare cu tehnica agricolă în mai multe raioane. Va fi o manifestație cu lozinci doar economice. Toate forțele politice rugăm să ne ocolească. Orice încercare de a politiza protestul vom considera drept provocare și vom lua măsuri de curmare”, anunță Slusari.

Vă amintim că, la data de 13 iunie curent, AFF a anunțat despre un posibil protest „de amploare” din partea membrilor Asociației, dacă autoritățile nu vor satisface cerințele fermierilor afectați de crize, majorările continue la carburanți și seceta ce s-a abătut asupra Republicii Moldova.

AFF afirmă că, „cu părere de rău, în toată această perioadă prim-ministra așa și nu a găsit timp să discute cu reprezentanții organizației, iar ședința de lucru cu președintele Comisiei parlamentare pentru agricultură și industrie alimentară nu s-a soldat cu nici un rezultat”.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri