22.2 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Agitaţie electorală în timpul orelor de muncă: Ghimpu a avut o întâlnire cu medicii de la Spitalul Sfânta Treime din capitală; Pacienţii, nevoiţi să aştepte pe holurile instituţiei

Must read

Comentarii recente

ghimpu si plahotniucŞi-au lăsat pacienţii în timpul orelor de muncă pentru a participa la un eveniment electoral. Este vorba despre mai mulţi angajaţi ai Spitalului Clinic Municipal Sfânta Treime din capitală, care au asistat la o întâlnire cu liderul PL, Mihai Ghimpu, candidat la prezidenţialele de pe 30 octombrie.

Asta deşi legislaţia interzice agitaţia electorală în instituţiile de stat în timpul zilei de muncă. În consecinţă, bolnavii au fost nevoiţi să aştepte medicii timp de o oră, atât cât a durat întrunirea.

Întâlnirea cu preşedintele Partidului Liberal a început la ora 10:00, în sala de şedinţe a spitalului. Atunci când au văzut camera de luat vederi, reprezentanţii formaţiunii s-au arătat deranjaţi şi au restricţionat accesul echipei Jurnal TV la întrunire.

Medicii care au fost prezenţi la discursul electoral al candidatului PL la prezidenţiale spun că i-au lăsat pe bolnavi sub supravegherea altor colegi din secţiile cu profil.

Medicii sunt însă contrazişi de pacienţi, care spun că au fost nevoiţi să-i aştepte minute în şir pe holuri. Directorul spitalului spune că nu vede o problemă în situaţia creată. Am încercat să luăm o reacţie de la liderul PL, dar acesta a ignorat echipa Jurnal TV.

Potrivit ofiţerului de presă al Comisiei Electorale Centrale, agitaţia electorală este interzisă în instituţiile de stat în timpul orelor de muncă.

Marţi, Mihai Ghimpu a participat la o altă întrevedere electorală. De această dată, întrunirea a avut loc la Spitalului Clinic nr. 1 din capitală, se arată pe pagina oficială a partidului.

Sursa:jurrnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri