-1.7 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

Agenția pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI) a aplicat sechestru pe bunuri în valoarea de circa 4 milioane de lei

Must read

Comentarii recente

Agenția pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI) a anunțat că în numai trei zile a aplicat sechestru pe bunuri în valoarea de circa 4 milioane de lei, în baza delegațiilor procurorilor, cu referire la o construcție locativă, un cont bancar, o încăpere locativă și un teren pentru construcții.

Agenția mai menționează că în aceleași 3 zile, de asemenea, a recepționat 10 proiecte de legi pentru expertizare, iar 3 proiecte au fost remise autorilor. Direcţia analitică are în procedură 17 analize operaționale și 6 strategice, a finalizat 3 analize și a inițiat 6 noi, iar în cancelaria Centrului au fost înregistrate 600 de materiale.

Totodată, au fost recepționate 28 de apeluri la Linia naţională anticorupţie și Direcția testarea integrității profesionale a eliberat 19 caziere de integritate. O persoană reținută de CNA se deține în unul din Izolatoarele de urmărire penală din țară.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri