-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Adrian Lebedinschi i-a luat locul lui Igor Dodon în Parlament/A mai fost deputat pe listele PSRM din 2015 până în legislatura precendentă

Must read

Comentarii recente

Socialistul Adrian Lebedinschi i-a luat locul lui Igor Dodon în Parlament. Curtea Constituțională i-a validat astăzi mandatul de deputat. 

Adrian Lebedinschi a mai fost deputat pe listele Partidului Socialiștilor din 2015 până în legislatura precendentă. Acesta este de profesie jurist. Adrian Lebedinschi a declarat în ultimii doi ani, 2019 – 2020, salariu și indemnizații de 402 513 de lei, primiți de la secretariatul Parlamentului. În declarația de avere, Adrian Lebedinschi indică că a obținut 1,4 milioane lei sub formă de moștenire. Lebedinschi deține un autoturism Lexus ES300H fabricat în 2019 și cumpărat în 2020 cu 20 000 de euro.

Amintim că Igor Dodon a anunțat în data de 18 octombrie că renunță la mandatul de deputat în Legislativ. Socialistul a declarat atunci că „poate fi eficient în alte funcții”. Liderul PSRM a mai spus că va conduce o organizație, este vorba despre Uniunea oamenilor de afaceri moldo – rusă, înregistrată la Chișinău, care are peste 7 mii de membri.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri