-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Adrian Dupu despre un nou proiect TV: Suportul DRRM vine în virtutea parteneriatului strategic dintre România și Republica Moldova

Must read

Comentarii recente

Cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), la TVR Moldova și TVR Internațional a demarat proiectul ”România în fiecare zi”.

Acesta presupune difuzarea zilnică a 365 de producții scurte de televiziune, pe posturile TVR Moldova și TVR International și va începe la 1 decembrie 2021.

„Acest maraton jurnalistic realizat în cadrul proiectului „România în fiecare zi” beneficiază de sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), în baza unui acord de parteneriat încheiat între Societatea Română de Televiziune și DRRM”- comunică DRRM.

Acordul a fost semnat la 6 octombrie 2021, la Chișinău de către Secretarul de Stat al Departamentului pentru relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu și Directorului interimar al TVR Moldova, Nicolae Mocanu, în prezența Directorului General Interimar al TVR, Ramona Săseanu.

„Suportul DRRM vine în virtutea parteneriatului strategic dintre România și Republica Moldova, care consolidează de peste 10 ani legătura specială dintre cele două state”, explică Secretarul de Stat al DRRM, Adrian Dupu.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri