-1.7 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

Adjunctul procurorului general, Ruslan Popov: „Litvinenco l-a înlăturat pe Stoianoglo pentru a salva un membru al familiei sale, implicat în furtul miliardului”

Must read

Comentarii recente

Ministrul Justiției, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, nu ar avea dreptul să participe la Ședința Consiliului Suprem al Procurorilor la care a fost suspendat procurorul general Alexandr Stoianoglo. Despre aceasta adjunctul procurorului general, Ruslan Popov, a declarat în cadrul unei conferințe de presă.

„Litvinenco este direct interesat în soluționarea dosarului furtului miliardului. Dânsul fiind în relații de rudenie cu Maria Iovu, contabil-șef la Victoriabank, și care este figurantă pe dosarul fraudei bancare, episodul ce ține de Victoriabank, sustragerea a peste 2,3 mlrd lei, care acum recent a fost scoasă de sub urmărire penală de un procuror din cadrul Procuraturii Anticorupție, dar luând considerare că urmărirea penală nu este finalizată și dosarul e pe masa procurorului, decizia datată putea fi revizuită până la sfârșitul anchetei”, a declarat Ruslan Popov.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri