0.5 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

Adjunctul procurorului general, Iurie Perevoznic, a demisionat

Must read

Comentarii recente

Adjunctul procurorului general suspendat din funcție, Iurie Perevoznic, și-a prezentat demisia. Acesta a motivat că este unica soluție, întrucât a fost înlăturat, la modul practic, de la tot ce se desfășura în instituție. Iurie Perevoznic spune că nu împărtășește ceea ce se întâmplă în ultimele zile, transmite IPN.

Comentând reținerea lui Ruslan Popov, un alt adjunct al procurorului general suspendat, Iurie Perevoznic a declarat că asistăm la o demonstrare inutilă de forță. Nu înțeleg raționamentul privării de libertate a acestuia, prin aplicarea reținerii. „Reținutul nu se ascunde (dacă voia, cred că o făcea demult, a avut posibilitate), nu este nici caz de flagrant delict, nu mai vorbesc de stabilirea identității”, notează Iurie Perevoznic.

În opinia sa, se exagerează și în cazul procurorului general suspendat Alexandr Stoianoglo. „Ca fost coleg, mă adresez și vă implor, domnilor procurori care gestionați aceste cauze – opriți-vă. Până a acționa, mai recitiți normele legale. De ce nu doriți să înțelegeți că toată această bravadă ne va costa foarte și foarte scump. Vom plăti toți, inclusiv cei care cred că asistă în prezent la spectacol pe gratis. Nota de plată (biletul la spectacol) va fi descurajantă, nu vă îndoiți”, a mai declarat Iurie Perevoznic.

Acesta afirmă că a depus cererea de demisie pe 7 octombrie și deja a fost acceptată.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri