19.4 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

Activistă civică: „Să aibă europenii orbul găinii? Cei care ni se declară „parteneri” ori se uită numai la televiziunile pahanului, ori nu le pasă că cetăţenii acestui stat sunt sugrumaţi de bandiţi”

Must read

Comentarii recente

vera baciuCelor care se declară partenerii RM fie că nu le pasă că cetăţenii acestui stat sunt sugrumaţi de o gaşcă de bandiţi, fie urmăresc doar televiziunile oligarhului Vladimir Plahotniuc, unde de dimineaţă până seara e doar „stabilitate”. Opinia îi aparţine activistei civice Vera Baciu.

„Să aibă europenii şi ceilalţi aliaţi orbul găinii??? Cum naiba să nu iei o atitudine faţă de dezastrul ce se petrece în politicul moldovenesc? Cum oare să nu vezi că noi, cetăţenii acestui stat, suntem sugrumaţi de o bandă de bandiţi care se joacă de-a legea în Parlament? Unde naiba văd ei „stabilitate”? În hoţii şi batjocură?”, se întreabă activista.

„Ţi se ridică părul în cap doar urmărind ştirile, darămite să mai citeşti pe ici-colo diferite opinii şi păreri. Am impresia că cei ce ni se declară „parteneri” ori numai la tv-ul pahanului se uită ori li-i în cot lor de noi şi de tot ce ni se întâmplă… Chiar merităm prezentul? Aşa va arăta şi viitorul?”, punctează Vera Baciu.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri