-1.7 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

88% dintre persoanele internate în spital cu COVID-19 sunt nevaccinate

Must read

Comentarii recente

88% din persoanele internate în spital cu infecţia COVID-19 sunt nevaccinate, susţine Ministerul Sănătăţii.

Datele statistice arată că 91% dintre persoanele aflate în terapie intensivă nu sunt vaccinate.

Autorităţile reiterează că vaccinarea este unica şansă de a preveni formele grave şi decesele provocate de COVID-19.

„Astăzi, fiecare dintre noi, prin intermediul vaccinării, are posibilitatea să fie un exemplu de responsabilitate, grijă pentru comunitatea din care face parte. Vaccinurile prezente în Republica Moldova salvează zilnic mii de vieţi, în timp ce alţii aleg să îşi rişte propriul viitor, evitând vaccinarea. Vaccinaţi-vă pentru sănătatea voastră, pentru un mod de viaţă fără restricţii, măsuri obligatorii care iau din bucuria unei vieţi liniştite alături de oamenii dragi”, susţin autorităţile.

Campania de imunizare anti-COVID-19 în R. Moldova a început la data de 2 martie curent. Toate persoanele, care doresc să se imunizeze împotriva noului virus, au acces la vaccin în toate Centrele de vaccinare din R. Moldova. Oamenii sunt îndemnaţi să se adreseze la medicul de familie sau să se programeze la vaccinare prin intermediul platformei www.vaccinare.gov.md.

Toate Centrele de vaccinare la nivel naţional activează în regim non-stop, inclusiv şi în zilele de sâmbătă şi duminică. În Chişinău au fost organizate şi două puncte mobile de vaccinare.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri