-0 C
Chișinău
joi, 1 decembrie, 2022

50 de mii de oameni și-au „cerut țara înapoi” în PMAN

Must read

Comentarii recente

3 mai 2015 1Zeci de mii de persoane au manifestat duminică în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, acolo unde și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile actualei guvernări.

Protestul, organizat de Platforma Civică Demnitate și Adevăr – DA a adunat cetățeni din toate colțurile Moldovei, care au venit în centru capitalei pentru a-și „cere țara înapoi” de la guvernarea „mafiotă, criminală și coruptă”.

În cadrul manifestației, participanții au cerut „miliardul înapoi”, făcând referire la devalizarea celor trei bănci, au scandat „libertate presei” și „nu mințiți poporul cu televizorul”, întrucât manifestația a coincis cu „Ziua Mondială a Libertății Presei”.

3 mai 2015 2De asemenea, o mare parte din scandări s-au îndreptat împotriva actualei guvernări și a liderilor acesteia. „Plahotniuc, nu uita, pușcăria-i casa ta”, „Filat la pușcărie” sau „Plahotniuc și Filat, miliardul l-au furat”, au fost printre cele mai scandate mesaje la protest.
Manifestația a fost urmată de un marș până în fața Centrului Național Anticorupție, acolo unde s-a cerut demisia in corpore a conducerii instituției și înlocuirea ei cu o misiune de supremație a legii.

Potrivit organizatorilor, Platforma Civică Demnitate și Adevăr – DA, la protest au participat în jur de 50 de mii de persoane.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri