18.9 C
Chișinău
miercuri, 10 august, 2022

​Liderii DA, despre poziţia Platformei în sondajele de opinie: „Realitatea esta alta; Poţi truca cifrele, te poţi juca cu numerele, dar Plahotniuc nu va reuşi niciodată să ne dezbine de oameni”

Must read

Comentarii recente

Sondajele de opinie care plasează Platforma Demnitate şi Adevăr sub pragul electoral sunt comandate la GBC şi asta pentru că oligarhul Vladimir Plahotniuc mizează pe crearea unei noi aşa-zise coaliţii proeuropene după alegerile următoare, iar Platforma Demnitate şi Adevăr a respins categoric şi în repetate rânduri o eventuală coaliţie cu PD.

„Noi suntem fermmi convinşi că o să mai apară 100 de sondaje în care Platforma va fi poziţionată cu un procent, cu două procente, cu minus trei procente. Pentru că este evident scopul urmărit de GBC – diminuarea rolului Platformei DA în ochii oamenilor, deoarece Platforma DA este, pe de o parte, partid proeuropean, prodemocratic, pe de altă parte – partid intransigent în orice cooperare cu Plahotniuc. Iar acum, cu un an înainte de alegeri, se merge pe ideea năstruşnică a lui Plahotniuc, de a încropi cu orice preţ încă o coaliţie aşa-zisă proeuropeană, astfel încât alte partide să muşamalizeze şi să ascundă furtul a ceea ce a mai rămas de furat. Platforma DA a spus de zeci de ori că nu face troc cu mafia şi acesta este cel mai deranjant moment pentru Plahotniuc.

De aceea ne aşteptăm şi la alte sondaje în care Platforma DA e poziţionată sub pragul electoral, dar realitatea este alta. Veniţi cu noi în orice sâmbătă, duminică, în orice localitate, când mergem să ne întâlnim cu oamenii, şi veţi vedea realitatea”, a declarat vicepreşedintele Platformei DA, Alexandru Slusari, în cadrul unei conferinţe de presă.

La rândul său, liderul DA, Andrei Năstase, a adăugat: „Poţi truca cifrele, te poţi juca cu numerele, dar niciodată nu va reuşi Plahotniuc să ne dezbine de oameni şi să îi facă mai puţin dragi nouă sau pe noi mai puţin dragi lor”.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

2 COMENTARII

 1. LUPUL INFAM PLAHOTNIUC

  Lupul infam Plahotniuc
  Face schimbare de look,
  Până ia bani din Europa
  Apoi arată la toți popa.

  Și-a schimbat blana sură
  Lupul infam Plahotniuc,
  Pe-o rochiță de-anvergură
  Și-o scufiță cu ciubuc.

  Mere-i propune lui Sandu
  Lupul infam Plahotniuc,
  Să mănânce de la Mandu
  Până ajunge în coșciug.

  Și peste șapte mii de ani
  Proaspătă-n mormânt Sandu,
  Fiindc-a mâncat fără bani
  Mere de la jupânul Mandu.

  Pe spionul rusesc Dodon
  Lupul infam Plahotniuc,
  L-a erijat chipeș pe tron
  Să ne steie acolo ca turc.

  De la cei bogați ia mită
  Celor săraci le dă pită,
  Lupul infam Plahotniuc
  De ce să nu fie haiduc?

 2. CLĂPĂUGUL MANIPULATOR POLITIC DE LA TRIBUNA.MD

  „Pe zi ce trece, mă conving tot mai mult că, atunci când a demarat negocierile cu Uniunea Europeana pe marginea liberalizării regimului de vize pentru moldoveni
  (15 iunie 2010), ex-Premierul Vlad Filat a comis o mare greșeala. Pentru că, oricât de șocantă nu le-ar parea unora această afirmație, liberalizarea regimului de vize ar putea să coste cât însăși existența statului Republica Moldova și nu exagerez deloc când spun acest lucru.”

  Clăpăugule, dar ce ne propui? Să ne facem aici aici un bantustan moldovenesc? Să-i ținem aici pe toți și să-ți citească manipulările tale de mâncător de fasole? Să respire toți beșina ta puturoasă? Liberalizarea regimului de vize este un benificiu de care se bucură toata Europa, inclusiv România. Iar tu clăpăugule ai fi vrut să ții oamenii închiși ca-n lagăr? Nici nu vreau sa discut cu un manipulator ca tine despre benificiile posibilității de a călători liber prin lume și de a vedea cum trăiesc și muncesc alții. Cu atât mai mult, că mulți din compatrioții noștri își găsesc acolo de lucru, își întrețin aici familiile, iar unii cu mijloacele câștigate acolo se întorc și își deschid afaceri pe cont propriu, folosind experiența de lucru și de viață de acolo.

  În societatea moldovenească există o mare nemulțumire de uzurparea puterii în stat de către cetățeanul rus și fals unionist Vlad Plahotniuc, de amicul lui hoțul miliardului Ilan Shor, care în loc de sa steie la dubală se plimbă la Bruxelles și îndrugă acolo tâmpenii. Și de cireada de manipulatori beșinoși ca tine, care rag ca boii și nu propun niciodată nimic constructiv. Și cum ar putea propune ceva util pentru țară niște derbedei fără studii, care de zeci de ani se ocupă de manipulare?

  Vreau să atrag atenția asupra unui lucru foarte important, care multora poate să le scape. Clăpăugul comentator politic de la Tribuna.md nu spune nici un cuvânt despre stăpânul de facto al Republicii Moldova, cetățeanul Federației Ruse și
  falsul unionist Vlad Plahotniuc, care ne-a capturat țara. Problema nu constă în liberalizarea regimului de vize pentru moldoveni, care este prin sine un lucru foarte benefic, problema constă în statul capturat de matrapazlâcarul Plahotniuc, care nu face numic pentru stăvilirea exodului moldovenilor, nu se crează locuri de muncă, nu se îmbunătățesc condițiile de viață mai ales la sate, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri