(VIDEO) Maia Sandu, despre clona lui Andrei Năstase: La toate resursele pe care le au, mai au nevoie și de asta?

Lidera PAS, copreședinta blocului electoral ACUM, Maia Sandu, califică înaintarea unui candidat cu un nume asemănător cu al conducătorului Platformei DA, pe aceeași circumscripție uninominală, drept „lipsă de respect față de cetățeni”.

Politiciana consideră că oamenii ar putea fi induși în eroare și că aceasta ar fi o găselniță a celor de guvernare, cărora le transmite că ar trebui să le fie rușine.

„(…) E alta să folosești un personaj cu exact același nume. Pentru că asta poate să inducă în eroare cetățeanul, pentru că cetățeanul citește numele candidatului și poate să comită o eroare aici. Ceea ce face guvernarea este lipsă de respect la adresa cetățenilor, pentru că guvernarea speră că oamenii se vor încurca și vor vota pentru altcineva decât vor să voteze. Asta este lipsă de respect față de cetățeni și asta denotă frica, lașitatea, nimicnicia, dacă vreți, acestui regim. La toți banii pe care-i au, la resursele administrative enorme, la toate instrumentele de hărțuire, mai au nevoie să vină și cu asemenea chestie? Să vină și cu un candidat spoiler acolo?”, a declarat Sandu în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4.

Întrebată dacă are și ea o „clonă”, Maia Sandu a spus că deocamdată nu cunoaște.

COTIDIANUL a scris anterior că Andrei Nastas, clona liderului PDA, Andrei Năstase, înregistrat drept candidat independent pe circumscripția nr. 33, are 32 de ani și este șef de secție în cadrul Centrului pentru combaterea traficului de persoane din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Cu doar patru zile înainte de a solicita de la CECE liste de subscripție pentru a colecta semnături în susținerea candidaturii sale, și-a obținut licența de avocat, după mai bine de 5 ani de așteptare.

„Foarte mulți cetățeni care au semnat acolo spun că au fost induși în eroare, pentru că au crezut că au semnat pentru mine. Acest proces de manipulare, de fraudare a alegerilor, a fost pus în aplicare. Acesta e un mic element din marea fraudă. Ieri a fost anulată o ședință a catedrei la care lucrează acest individ. Cineva din presă trebuia să ajungă acolo și atunci această ședință a fost anulată”, a afirmat Andrei Năstase ieri, 10 ianuarie.

(60 accesari)

Articole similare

Corupție

Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Sentința se aplică imediat

Corupție

„Există anumiți procurori care dețin dovezi împotriva lui Plahotniuc și așteaptă momentul potrivit”

Corupție

Ministerul Sănătății recomandă ca în instituțiile de învățământ copiii să fie hrăniți cu pâine în loc de carne

Corupție

Plahotniuc, subiectul unui documentar Al-Jazeera: „Un om cu o poreclă sinistră și o reputație dezgustătoare” // VIDEO

Corupție

Circa 1500 de FRAUDE, doar în ziua alegerilor; Raportul blocului ACUM Paltforma DA și PAS a fost făcut public // DOC

Corupție

„Republica Moldova are nevoie de o Laura Codruţa Kovesi”

1 comentariu până acum

 1. IRONIA SORȚII LA MOLDOVENI? ANTI(?) MAFIOȚII LUCREAZĂ PENTRU MAFIOȚI?

  În mod sigur TRĂSNITUL ăsta anti(?) MAFIOT SERGIU MOCANU va lua voturi cu preponderență de la Blocul ACUM. La alegerile parlamentare din 2014 anti(?) MAFIOȚII au luat 1,74 %, situându-se CU MULT SUB PRAGUL ELECTORAL DE 6%. Acum reitingul anti(?) MAFIOȚILOR a scăzut mult și nu va depăși 0,5%.

  Mă rog, majoritatea MEMBRILOR DE RÂND AI PARTIDULUI ANTI(?) MAFIA sunt oameni simpli, fără studii, și POATE CĂ NU ȘTIU (ÎNȚELEG) CE FAC. Da TRĂSNITUL ăsta, SERGIU MOCANU NU ÎNȚELEGE, CĂ ÎN REALITATE ADUCE UN VOT MAFIOȚILOR PLAHOTNIUK, ȘOR ȘI DODON?

  IRONIA SORȚII LA MOLDOVENI? ANTI(?) MAFIOȚII LUCREAZĂ PENTRU MAFIOȚI? După alegeri voturile celor ce nu trec pragul electoral se împart proporțional celor, care îl trec. Mafiotul principal Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk va împărți votul (jumătatea de vot?) ANTI(?) MAFIOTĂ cu monstrul
  mancurt Dodon, care și el este un MAFIOT, numai că mult mai prost ca primul!

  ***

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *