Într-o țară plină de bodyguarzi, Andrei Năstase își face singur cumpărăturile la Piața Centrală // FOTO

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a fost surprins la Piața Centrală, făcându-și cumpărăturile. „E lucru mare că într-o țară plină de bodyguarzi să poți da „bună ziua” oricând unui om pe care îl vezi seara la televizor”, afirmă un bărbat care a și făcut pozele și le-a trimis la redacție.

„Am fost la Piața Centrală. Pe lângă mine a trecut Andrei Năstase. Am mers după el o vreme, curios de ce venise în piață. Nimic deosebit. Am văzut că și-a cumpărat ridiche neagră, harbuz murat, brânză, carne și șoric de porc. Era strigat de oameni, se oprea și vorbea cu fiecare cu răbdare. Nu avea pe nimeni să-i care pungile sau să-l păzească de oameni. M-am apropiat și eu i-am zis „bună ziua”. Și mi-a răspuns zâmbindu-mi cu MULȚUMESC. Eu zic că e lucru mare ca într-o țară plină de bodyguarzi să poți da bună ziua oricând unui om pe care îl vezi seara la televizor”, afirmă autorul pozelor, scrie Tribuna.

Năstase la piața centrală
Năstase la piața centrală

(598 accesari)

Articole similare

Eveniment

Blocul ACUM Platforma DA și PAS îndeamnă cetățenii să iasă la PROTEST mâine, în fața Parlamentului

Eveniment

Andrei Năstase, încurajat la Summitul PPE să continuie împreună cu deputații ACUM lupta pentru eliberarea RM din captivitate

Interviu

Andrei Năstase: „Noi propunem un alt mod de a face politică; Anticipatele sunt exact ceea ce-și doresc Plahotniuc și Dodon”

Eveniment

Blocul ACUM Plaforma DA și PAS nu merge la discuții nici cu PSRM: „Ne-am asumat un singur parteneriat – cu cetățenii RM”

Eveniment

Blocul ACUM va veni în Parlament cu un set de proiecte de legi reformatoare; Năstase: „Vor fi propuse tuturor deputaților”

Politic

Cel mai tânăr parlamentar din RM stabilește o premieră istorică

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *