Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”

„Multe se pot învăța sau pricepe, la fel de multe se pot corecta, dar sărăci niciodată nu vom ști să fim. Pentru că nu-i în firea lucrurilor și a lumii ca cei de la guvernare, oligarhii și mafioții, să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri! Nu-i drept, nu-i omenește, nu-i creștinește, nu-i corect!”. Sunt afirmațiile liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, copreședintele Blocului ACUM Platforma DA și PAS.

„În vreme ce oamenii au ales, de fiecare dată, să NU fie SĂRACI, oligarhii au ales, întotdeauna, ca ei, hoții, să fie FOARTE BOGAȚI. Aceste două alegeri, într-o țară atât de mică, nu pot încăpea! Oligarhii și mafioții ne spun de fiecare dată că sărăcia oamenilor se trage de la contexte istorice, de la plasarea Moldovei într-o regiune geo-politică dificilă, de la Răsărit și, mai nou, paradoxal, de la Apus. Dar, îi întreb pe ei, în numele a milioane de moldoveni care trăiesc în cea mai săracă țară din Europa, bogăția voastră fără măsură de unde se trage? Evident, nu vor răspunde!”, afirmă Andrei Năstase.

Video: ZdG

Sursa:jurnal.md

(45 accesari)

Articole similare

Opinii

Dima Kaneșno

Justiție

Andrei Năstase: „Eduard Harunjen, pleacă azi! Nu demola cu totul instituția de care tot voi v-ați bătut joc!”

Corupție

Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Sentința se aplică imediat

Eveniment

Cum au votat cetățenii RM la europarlamentare: PNL a luat cele mai multe voturi, PSD – rezultate modeste

Politic

Năstase, despre rezultatele alegerilor europarlamentare: O victorie pe care niciun dictator sinistru n-o poate anula

Politic

ANDREI NĂSTASE, ALĂTURI DE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI LA CEL MAI MARE MITING AL PNL ROMÂNIA: LUPTA PENTRU DEMOCRAȚIE TREBUIE SĂ REPREZINTE PRINCIPALUL PROIECT COMUN AL NOSTRU

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *